Tyttö vastasi vihdoin viestiini. Hän todisti poikaystäväni tarinan todeksi, vaikka olinkin sitä epäillyt. Hän ei tosiaan ollut tiennyt seurustelusta mitään. Jälkeenpäin kun seurustelu oli tullut ilmi, hänkin oli ihmetellyt poikaystäväni käytöstä, miksi esimerkiksi kuvakkeessa luki edelleen "Sinkku", vaikka olimme seurustelleet jo kuukausia. Ja viime kesään mennessä olimme tunteneetkin jo puoli vuotta.

Alun ahdistus alkaa pikkuhiljaa väistymään, mielessäni pyörii edelleen epäluottamus häntä kohtaan, mutta eihän luottamus nyt voi muutamassa päivässä kasvaakaan takaisin. Tein ansan hänelle perjantaina, ja nyt on jo keskiviikko. Tuntuu kuin se olisi ollut vasta toissapäivänä... päivät ovat menneet siivillä jännityksen ja pelon vallassa. Sain myös kuulla, että leikkausaikani (nielurisat) peruttiin, ja seuraava aika on vasta kahden viikon päästä. Olen siis tällä hetkellä vielä työtön.

Kaikki kasaantuu yleensä niskaan kertaheitolla. Minun elämässäni asiat eivät voi tulla pikkuhiljaa, vaan ne heitetään kaikki päälle kerralla ja katsotaan, selviänkö niistä. Tosin itse aloitin tämän jutun, jäynän tekemisen, mutta silloin työasiat ja muut olivatkin hyvällä mallilla. Kun yksi osa-alue elämässä romahtaa, perässä tulee sitten aina jokin toinenkin... pitäisihän se tietää jo.

Oikeastaan tekemääni ei voi kutsua jäynäksi, saati pilaksi. Olin toivonut, ettei mesekeskustelu olisi johtanut mihinkään, mutta kuinka hävyttömästi ja pian seksi astuikin esiin täysin ventovieraan kanssa. Tosin itse melko taitavasti johdattelin keskustelua koko ajan, ettei minuakaan nyt ihan syyttömäksi voi laittaa.

Hän sanoo:
 Nii  ei mul kyl ois mitää ongelmii esim sunkaa mennä kahvil jnejnejne  
Tyttö sanoo:
 ai ei vaiii;D
 mis sä niinku oot armeijas ??
Hän sanoo:
 Eips oot kaunis ja hyväkroppanen ja vaikutat tosi mukavalt  
 *****:ssa 
Tyttö sanoo:
 kiitti säki vaikutat aika kivalta kyl  
 ohooooo, sä ooot aika lähellä! ;D;D
Hän sanoo:
 Oon vai  
Tyttö sanoo:
 Mä asun niinko ******:lla siis
Hän sanoo:
 Jaa no ei tä sit iha nii lähel oo   
 Mut kuitenki iha riittävän  
Tyttö sanoo:
 no nii mut jos sää oisit tieks ollu jossai iha jossai vaik *****:ssä tai niinku jossai *****:ssa tai jotaa
 ko mä mietin et ku mä saan kyl autoo lainaa et mitä jos tulisin iha vaa juttelee sun kaa tai moikkaa sua
Hän sanoo:
 Nii  oon asunu enne porukoide luon *****:ssa. 
Tyttö sanoo:
 aaa joo joo  
 onks sul jotaa iltavapai tai et voisit tulla sinne kahvil?;D
Hän sanoo:
 Niino mikäs siinä  
 Onha mul joka ilta melkee  
 Huome ei kyl pääse sotkuu  
Tyttö sanoo:
 aijaa kunnei? ;D
Hän sanoo:
 Se on lauantaisi kii
Tyttö sanoo:
 mitä mielt sää oot jos mee vaa tällee tutustuttas ko sää vaikutat kyl oikeesti tosi kivalt ja oot kyl tosi söpö ja sillee
Hän sanoo:
 Mikäs siin jos löydetää aikaa sille  
 Näytän tääl kassul sit iha perseelt kuvei voi laittaa hiuksii mitenkää en oi käyny vähää aikas parturis ja lisäks mul on vitun rumat inttilasit
 Mul on lasit mut käytän niit vaa ku tarvis
Tyttö sanoo:
 hahaah noo ehkei see haittaaa
 mä usko et sää oot kyl tosi söpö silti  
Hän sanoo:
 Aion mennä laaserleikkauksee kyl inti jälkee
Tyttö sanoo:
 okee
 mut mitä mielt sää oot et jos me sit vaik nähäänki enempi tai jotaa et sun tyttöystävä niinku et onks se sit sillee iha ok et sää oot valmis niinku näkee
Hän sanoo:
 Et sillee
Tyttö sanoo:
 saiks ton mun vikan viesti?
Hän sanoo:
 Ai et iha kaveerattais vaa? ;D
 En tiiä?
Tyttä sanoo:
 jaa no mitä sää sit haluuut? ;D;D
 nii et tuntuuks see sust pahalt tai et onks se iha okkk?
Hän sanoo:
 En minä tiiä? ; ) mitä sä haluut  
Tyttö sanoo:
 no jos ny nähää vaa eka ni katotaa sit ; )
Hän sanoo:
 Iha ok voin olla vaa sit vähä ujo aluks  
 Intti on kyl vähä kankee mesta nähä ekaa kertaa  
Tyttö sanoo:
 no eeei se kai haittaa;D sul o tietty sellane komee inttipuku siel ja kaikkee ni oot varmaa komee
Hän sanoo:
 Mul on vappu viikonloppun 4 pv loma  ; )
Tyttö sanoo:
ai lomaa, mitäs mee keksittäs?;D
 mut nii mitä mielt sää oot niinku et sun tyttöystävä kannalt vai onks se iha ok et me tutustuttas ja sillee
 ooksää muute koskaa pettäny ... ?
Hän sanoo:
 No on mut ei sil tarvi sanoo
 Ja juuu olen...
Tyttö sanoo:
 aai ooksä tätä nykyst pettäny vai joku vanha juttu ? :
Hän sanoo:
 Jep

Tähän keskustelu päättyikin, eikä hän palannut enää meseen. Tuntuu pahalta lukea sitä, sillä en ole keskustelun tai sen tallentamisen jälkeen sitä lukenut. Mutta eikö tästä voisi kuka tahansa olla vihainen...? Hirveät vakuuttelut tämän jälkeen, ettei olisi koskaan tuota tyttöä tavannut. Selvästi mietti jo valmiiksi ja pohti, että "mitä jos"... "miltäköhän näytän"... "onpa huono paikka nähdä ensimmäistä kertaa".. en ole tekstiä muokannut, pari kohtaa ehkä jostain välistä ottanut pois. Koko teksti ei ole tuossa, sillä alkua en saanut siitä ylös kun mese ei tallentanutkaan sitä automaattisesti.

Minulta hän ei voisi koskaan löytää tällaista tekstiä mistään. Sillä en tekisi tällaista hänen selkänsä takana. Ja tämä ei varmasti ole ainoa kerta, kun on tuollaista puhunut, TÄYSIN VENTOVIERAALLE. Onneksi tällä kertaa kuvitteelliselle henkilölle. Tosin tämä tapahtui viime viikon perjantaina. Eli siis näihin päiviin asti hänen on pitänyt hakea huomiota jostain aivan muualta, välittämättä yhtään meistä ja mitä meillä on.

Onneksi kuitenkin tyttö vastasi viesteihini, ja sainkin fiksun vastauksen häneltä tapahtumiin. Vaikkei se tapahtumia pois pyyhikään... Tästä siis eteenpäin. Minun pitää alkaa keskittymään nyt työasioihin ja miettimään, mistä saan rahaa maksaa ensikuun vuokran + autolainan + muut laskut. Ehkä ensin kuitenkin ennen koulua voisin käydä kuntosalilla unohtamassa hetkeksi kaikki tapahtumat...

Sen verran voin vielä sanoa, että luonteeseeni kuuluen en varmasti tule unohtamaan tätä noin vain ja tulen siitä muistuttamaan vielä jatkossa pitkän aikaa. Olen näihin päiviin asti muistuttanut myös viime kesäisistä seksiviesteistä, enkä ole niitäkään unohtanut. Sekin oli jo todella törkeää. Huono puoli on se, että saatan missä tahansa puhjeta yhtäkkiä kyyneliin, kuten muistaakseni toissa päivänä sotkussa: juttelimme niitä näitä kun yhtäkkiä pysähdyin paikoilleni ja kyyneleet alkoivat virtaamaan ja kädet tärisemään... olen sen verran herkkä, että saatan itkeä vielä monet kerrat asiaa tästä eteenpäin. Ehkä aika paikkaa haavat.